Rasmus & Sälli

Rasmus & Sälli

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

vetokoira Rasmus

Viikko sitten Rasmus oli mukana koirakerho Heiluhäntien vetokoiraporukassa isännän kanssa. Järvenpäässä järjestetyssä Hanki ja sydän tapahtumassa koirat vetivät lapsia pulkassa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Rasmus pääsi oikein töihin, pulkkaa on vedetty kotona satunnaisesti muutamana talvena. Rasmus näutti pulkan vetämisestä.



Yhteiselo Senna -tyttömme kanssa sujuu Rasmukselta hyvin. Koirat ovat pikku hiljaa oppineet että Sennan leluihin ei saa koskea. Tosin jokaisen uuden lelun kanssa käydään sama keskustelu... Pari päivää sitten Rasmus täytti 5 vuotta ja sai syntymäpäivän kunniaksi valita paikallisesta eläinkaupasta uuden lelun. Tämä ihana lateksipossu kiinnostaa kovasti myös lastamme, joten opettamista täytyy tehdä nyt myös toisinpäin ;) Rasmusta ei kuitenkaan haittaa vaikka Senna vähän "lainaa" possua välillä. Hyvin Rasmus on myös oppinut että lapsen ruoan jämät saa koirat syödä...

Pari viikkoa sitten olimme tokoilemassa Tuusulan kennelkerhon kentällä ja Anna Mannermaa oli paikalla kameransa kanssa. Kaikki kuvat Rasmuksesta ja muutamasta walesista löytyy täältä.

Noutoliike alkaa sujua jo ihan mukavasti
Kuva Anna Mannermaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti