Rasmus & Sälli

Rasmus & Sälli

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

kevään kuulumisia

Kevään aikana olemme käyneet agikisoja, mutta ne kaksi puuttuvaa 0 tulosta puuttuu edelleen. Todella lähellä on ollut kahdesti. Kerran oli puhdas rata, mutta yliaikaa 0,02 sekuntia ja toisella kerralla oli puhdas rata, mutta sijoitus ei ihan riittänyt luvaan. Yliaikanollan ja toisen radan Rasmusta ohjasi ystäväni Suska, koska olin juuri satuttanut olkapääni ja käsi ei noussut tarpeeksi koiran ohjaamiseksi.

Agikisoissa pidetään nyt vähän taukoa ja keskitymme tällä hetkellä tokotreeneihin. Pariin tokokokeeseen on ilmoittauduttu, mutta odotukset tulosten suhteen ei ole kovin korkealla, sillä ohjaajan jännittäminen vaikuttanee koiraan niin paljon... Mutta jospa siitä sitten pikkuhiljaa päästäisiin ja tiuhempi kisaaminen toisi tuloksiakin ;)

Rasmus on kyllä osoittanut myös olevansa älykäs tai ainakin jokin pieni valonpilkahdus tuossa mustassa päässä on käynyt. Jokin aika sitten oli Retu onnistunut pudottamaan kaulapantansa takapihalle, niin Rasmus pienellä kannustamisella kävi sen etsimässä ja toi sisälle. Takapihalla oli tuolloin paljon lunta ja hankikannosta ei ollut tietoakaan, joten koiran oli paljon helpompi hakea panta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti