Rasmus & Sälli

Rasmus & Sälli

lauantai 12. toukokuuta 2012

Rasmus tokossa

Rasmus oli tänään Hämeenlinnassa Kanta-Hämeen noutajien tokokokeessa. Tuloksena ALO1 178p KP ja luokkavoitto! Tuomarina kokeessa oli Marja Ala-Nikkola.


Tässä osasuoritusten arvosanat

  1. Luoksepäästävyys 10
  2. Paikalla makaaminen 10
  3. Seuraaminen kytkettynä 7,5
  4. Seuraaminen taluttimetta 8,5
  5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
  6. Luoksetulo 10
  7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 6,5
  8. Estehyppy 10
  9. Kokonaisvaikutus 10
Seuraamisessa koira ei ollut koko ajan ihan mukana, tuulinen ilma kaiketi sai sen kiinnostumaan tuoksuista. Maahanmenosta olisi tullut nolla ilman toista käskyä, jostain syystä Rasmus meinasi jäädä istumaan. Seisominen on edelleen vaikein liikkeemme ja nyt pisteitä pudotti myös ohjaajan vartaloavut. Loppu menikin sitten erinomaisesti. Ja kehujen myötä innostui Rasmus antamaan vielä ohjaajalle märän pusun ;) Sateinen keli ei Rasmusta haitannut ollenkaan ja luulenkin että sille on parempi sade kuin lämmin aurinkoinen päivä.

Viikko sitten olimme Tuusulassa kokeessa ja siellä tuloksena ALO1 165p, tuomarina oli Harri Laisi. Tuolloin sijoitus oli toinen yhdeksästä.

Nyt kasassa on kaksi ykköstulosta ja pariin kokeeseen ollaan vielä ilmoittauduttu. Ohjaajakin on tässä huomannut että tokoilu on ihan mukavaa ja taidetaan alkaa tosissaan treenata avoimen luokan liikkeitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti